Серумът за мигли- универсално козметично средство

Серумът за мигли е един от малкото продукти за красота, който се използва както от жени, така и от мъже. Може ли серума за мигли да се използва, за да стимулира растежа на вежди? Всъщност, вие можете успешно да използвате серума за укрепване и възстановяване на вашите вежди.

Всичко започва от прилагането.

Корените на веждите са хидратирани и се хранят само тогава, когато ние прилагаме продукта директно на линията на миглите. Този метод на прилагане насърчава ефективния и здравословен растеж на миглите. Миглите и веждите имат много сходна структура; Ето защо, всеки серум за мигли трябва да работи по същия начин в двете области.

rias2

Веждите и миглите имат една и съща фаза на живот и структура и много подобни фоликули.

Основният компонент на косата е карнитин. Той е отговорен за гъвкавостта, мекотата на миглите и той също така поддържа хидратацията във вътрешността на косъма. Следващата основна съставка е витамин Е, който стимулира растежа. Много серуми за мигли са обогатени с тези компоненти.

Ако бихте искали да засилите вашите вежди, можете да използвате всеки серум за мигли и дебела четка. По този начин ще може да покриете всички откъслечни области с един бърз точен удар. С помощта на малка, остра четка , която обикновено идва със серумите за мигли може да не е най-добрият избор.

За постигане на желаните резултати трябва да бъдете търпеливи и да използвате серума за мигли за много седмици. Ключът към успеха е търпението и систематичното прилагане. Опитайте се да не пропуснете някой ден, и ако се случи, използвайте серума в момента, в който се сетите, че сте забравили за него. След 3-4 месеца веждите ви трябва да станат по-дебели, много по-тъмни, и по-дълги. Всеки серум за мигли е различен и производителите дават конкретни указания, когато става въпрос за прилагането. Повечето от продуктите, обаче работят най-добре, когато те се използват на чиста, суха кожа преди лягане. Всички съставки имат време да проникнат през кожата дълбоко в корените. На сутринта просто можете да приложите редовния си грим.