Серум за мигли – Заслужава ли си възхвалите?

Работата на всички серуми за мигли е да подхранват и хидратират късите и крехки мигли. Благодарение на активните средства, витамини, минерали фоликулите са снабдени с основни хранителни вещества, така че те могат да произвеждат дълги и гъсти мигли.

Серум за мигли- Кой трябва да помисли за лечение?

Ако сте загубили мигли поради здравословни проблеми, серума за мигли ще ви помогне да си възвърнете миглите много по-бързо. Те ще бъдат по-силни и по-дълги, отколкото когато и да било. Може би миглите ви са оскъдни и повредени след горещо лято. Няма по-добър начин да ги накарате да изглеждат по-добре, отколкото с помощта на серума за мигли. Всеки, който не е доволен от миглите си трябва да опита един от тези продукти. Важно е да се помни, че бременните, кърмещи жени и тези, които са подложени на химиотерапия / лъчетерапия не се препоръчва да използват серуми за мигли.

makeupeyelash

Защо си струва да се опита серума за мигли?

Има много причини. Серумите за мигли са високо ефективни и те не са инвазивни като екстеншъните. Повечето от продуктите, предлагани на пазара са богати на естествени съставки и етерични масла. Благодарение на това, миглите растат дълги и кожата около очите става много мека и еластична. С течение на времето, миглите са по-тъмни и по-малко податливи на счупване. Сред най-често използваните компоненти можем да разграничим хиалуронова киселина, креатин, витамин Е и В5. Всички продукти са тествани в независими лаборатории, и се оказаха безопасни за здравето. Стандартното лечение трае 3 месеца, но първите резултати могат да се видят след 5 седмици на системното използване. За да бъде ефективен серума за мигли, две условия трябва да бъдат изпълнени. Първо, продуктът трябва да се състои от органичнисъставки на растителна основа и минерални съставки. На второ място, апликатора трябва да бъде много малък и остър. Всички активни вещества трябва да се поставят директно върху линията на миглите, така че да се абсорбират в корените и да работят от там. Силни фоликули гарантират дебели и лъскави мигли.