СЕРУМ ЗА МИГЛИ FEG

fegСерумът за мигли FEG балс е предназначен за удължаване, укрепване и възстановяване на миглите. Препоръчва се за всички зрели хора, независимо от възрастта, пола и типа кожа (с изключение на чувствителните собственици на кожата, те трябва да се консултират с лекар първо). Единствената група от хора, за които не се препоръчва прилагането на серума за мигли FEG са бременни и кърмещи жени, както и тези, които са били подложени на химиотерапия.

Прилагане на FEG трябва да се извършва всяка вечер, докато се получат желаните резултати. Когато потребителят е доволен от външния вид на неговите / нейните мигли, използването на FEG може да се намали до няколко пъти седмично. Корените на миглите са снабдени с подхранващи вещества, чрез тънък апликатор, който се предоставя със серума за мигли. С използването му, потребителят трябва да направи линия на горната и долната основа на миглите. Въпреки че FEG има течна консистенция, той се абсорбира бързо. Нещо повече, продуктът не оставя петна по клепачите. Човек трябва да бъде достатъчно внимателен, за да не постави четката в очите.

Когато козметиката попадне в очите, могат да последват раздразнения.

Първите ефекти на лечението с FEG са забележими след около четири седмици, докато крайните резултати са видими след два месеца редовна употреба. Миглите са по-силни, по-пълни и по-хубави. По време на системно използване на FEG, миглите стават по-дълги, по-дебели и по-плътни. Този ефект продължава до два месеца след като лечението е приключило.

От положителна гледна точка, серума за мигли FEG е съставен от естествени вещества като екстракти от краставица, тиквено семе и нар , както и зелен чай. Тези вещества не са отговорни само за грижите за миглите. Те също така изглаждат , овлажняват, и тушират възможни възпаления на кожата на очите.

ПОЗИТИВИ

  • Състои се от естествени съставки
  • Удължава и укрепва миглите
  • Овлажнява и се грижи за кожата на клепачите
  • Осигурява бързо и лесно нанасяне

НЕГАТИВИ

  • Може да предизвика раздразнения
  • Скъпоплатен
  • Има много фалшификати
  • Има лоша опаковка