СЕРУМ ЗА МИГЛИ LATISSE

latisse-5mlLatisse се препоръчва за хора, които биха искали да имат по-дълги, по-силни и по-привлекателни мигли. Освен това, продуктът работи еднакво добре при жените и мъжете. Тези, които са собственици на чувствителна кожа на клепачите или очите трябва да се консултират за своята готовност за започване на лечение с Latisse с общо практикуващ лекар. Бременни и кърмещи жени, както и млади хора, които не са достигнали зрялост, не трябва да използват Latisse.

Пакетът от Latisse е предопределен по такъв начин да се направи заявление по-бързо и лесно, колкото е възможно. Спад на козметичния трябва да се постави на апликатор и след това разпределени по горната мигли база. Докато спи, продуктът се премества върху долната мигла база; и това е как всички мигли стават хранят и разширени еднакво. Едно нещо е да се помни, Lattise не трябва да се нанася директно върху миглите. Нещо повече, усърдие се изисква да не се включва четката в очите.

Това може да доведе до развитие на раздразнения.

Първите ефекти се наблюдават след около три седмици. За пълноценната резултат, трябва да се изчака до три месеца. След този период от време, Latisse може да се използва няколко пъти на седмица. Заедно с времето, посветено на лечението, миглите стават по-здрави, по-дебел и по-дълго. Нещо повече, те изглеждат по-лъскава, хидратирана и леко навита. Този вид ефекти издържи в продължение на два месеца, като лечението е приключила.

Latisse може да предизвика раздразнения и те могат да бъдат с опит най-вече от алергични страдащите, хора с чувствителна кожата на клепачите и очите, както и от тези, които страдат от различни дерматологични или оптични заболявания. В повечето случаи, дискомфорта има форма на сълзене, усещане за с пясък под очите, сърбеж, изтръпване, и зачервяване на клепачите. Такива раздразнения могат да бъдат самостоятелно облекчение или намалена дължат или на домашно приготвени билкови компреси или лекарства, предписани от лекар.

ПОЗИТИВИ

  • Удължава и укрепва миглите
  • Лесен за нанасяне
  • Има хубава опаковка
  • Овлажнява и извива миглите

НЕГАТИВИ

  • Скъп
  • Причинява възпаления
  • Не се създават дълготрайни ефекти
  • Не се препоръчва за всички