СЕРУМ ЗА МИГЛИ RAPIDLASH

Серум за мигли Rapidlash е затворен в матово и сиво бутилка с 3 мл капацитет. Това е точното количество на козметичния продукт за покриване на пет месеца от лечението. Нещо повече, продуктът се продава с прецизна четка (подобна на тази на очна линия) и може да се прилага върху веждите, също така добре.

Прилагането на серума за мигли Rapidlash трябва да се провежда всяка вечер, докато се получат желаните резултати. След това продуктът може да се слага на всеки няколко дни. По принцип, Rapidlash трябва да бъде разпределен върху горната и долната основа на миглите с посочената по-горе четка . От една страна, Rapidlash се абсорбира бързо и не се спуска в очите. Но от друга страна, той може да промени цвета на кожата около очите, чрез създаване на бледо виолетова линия върху нея.

За щастие, оцветяването трябва изчезва след известно време.

Първите резултати от лечението с Rapidlash стават забележими след шест седмици от редовното пставяне. Крайните резултати са получени след три месеца. Като цяло, миглите стават гъвкави, по-здрави, по-силни и общото им състояние трябва да се подобри значително, очевидно, ако продуктът се прилага систематично. Въпреки, че удължаването на миглите не е голямо, дебелината и подобряване на плътността е доста задоволително. През последните няколко седмици на лечение с Rapidlash, миглите изглеждат така, сякаш са станали резистентни към продукта, тъй като те се променят малко.

Серумът за мигли Rapidlash съдържа витамини и овлажняващи вещества. Те се грижат за миглите и кожата около очите. Нещо повече, веществата осигуряват възстановяване и поддържане на подходящо ниво на хидратация във вътрешната структура на миглите. И накрая, но не на последно място, съставът на Rapidlash е достатъчно мощен, за да облекчи възможни възпаления.

ПОЗИТИВИ

  • Бърз и лесен за нанасяне
  • Съдържа витамини и овлажняващи вещества
  • Грижи се за миглите и кожата около очите
  • Може да се прилага на вежди
  • Удебелява и подобрява плътността на миглите

НЕГАТИВИ

  • Скъп
  • Може да предизвика раздразнения
  • Осигурява само леко удължаване на миглите