СЕРУМ ЗА МИГЛИ REALASH

Realash мигли балсам съдържа няколко, с високо качество и естествени вещества, като например растителни екстракти и глицерин, които са отговорни за регенерация и укрепване на миглите. Тъй като общото състояние на миглите се подобрява, те бавно израстват все по-дълги. Жалко е, че удължаване на миглите е само някъде около 2 мм. Но хора, които търсят укрепване и подобряване състоянието на миглите могат да бъдат задоволени с Realash. За постигане на желаните резултати, трябва да бъдат упорити и да прилагат Realash систематично, всяка вечер, само на почистена и суха кожа на горния клепач. Ако човек забравя за прилагането на няколко пъти,получените ефекти могат да се различават от тези, които се очакват.

Освен това, бременни жени, както и тези, които кърмят не се препоръчва да ползват Realash.

По принцип, хората, които не са се достигнали зрялост и пациенти, подложени на химиотерапия, не следва да прилагат серума за мигли. Когато става въпрос за цената на Realash, струва £ 40 за 3 мл бутилка, която може да се възприема като сравнително по-висока цена за продукт с главно регенериращи свойства. Заслужава да споменем, че Realash не е тестван върху животни.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

ПОЗИТИВИ

  • Състои се от няколко естествени съставки
  • Удължава миглите с около 2 mm
  • Укрепва и регенерира
  • Не е тестван върху животни

НЕГАТИВИ

  • Висока цена
  • Не всеки може да се възползва от лечението
  • Редовност на приложенията е задължително