СЕРУМ ЗА МИГЛИ REVITALASH

RevitalashСерума за мигли Revitalash е отреден за къси, слаби и тънки мигли . Той се предлага в две версии капацитет: 2 мл и 3,5 мл. Козметиката се съхранява в картонена кутия заедно с листовка, която съдържа цялата информация, необходима за начин на работа на Revitalash, начина на неговото прилагане, състав и т.н.

С цел да се прилага серума на миглите успешно, вие трябва да използвате четка с остри краища. Тя ще направи покриването на основата на миглите на горните и долните клепачи с Revitalash по-лесно. Продуктът трябва да се поставя всяка вечер до момента на получаване на желаните ефекти.

След това серума за мигли може да се поставя няколко пъти в седмицата.

Три седмици трябва да преминат, за да наблюдавате първите ефекти от лечението с Revitalash. Два месеца са необходими, за да се получи крайният резултат. Резултатите, от своя страна, са по-дълги, по-дебели, и малко по-тъмни мигли. Ако са били третирани с Revitalash редовно, миглите укрепват, регенерират, и се възстановяват. Когато лечението е към края, миглите стават по-гъвкави, лъскави и хидратирани.

За съжаление, серума за мигли може да предизвика раздразнения в първите дни от лечението. Това се отнася най-вече за хора, които имат чувствителна област около очите и кожата, както и тези, които са в процес на дерматологични грижи.Може да получат усещане за изтръпване, сърбеж и зачервяване. Този дискомфорт изчезва след няколко дни (най-късно след 2 седмици), когато кожата на клепачите ще свикне с новия продукт и неговото функциониране. Въпреки това, ако раздразненията не искат изчезнат, е необходимо да се спре лечението с Revitalash и да се консултирате с лекар.

ПОЗИТИВИ

  • Удължава, укрепва и подобрява плътността на миглите
  • Е ефективен е и се предлага в две версии на капацитета
  • Осигурява лесно нанасяне
  • Има хубава опаковка

НЕГАТИВИ

  • Може да раздразни
  • Скъп