СЕРУМ ЗА МИГЛИ TALIKA LIPOCILS

Talika Lipocils се препоръчва за да направи миглите силни и добре обгрижени. Продуктът се предлага в два варианта с капацитет: 4,2 мл и 10 мл. Един от малкото серуми за мигли на пазара, който има спиралоподобна четка вместо четка със заострен край. Продуктът е затворен в светло синья бутилка завършваща със сребърна капачка.

Поставянето трябва да се извършва по почистена и изсушена кожа на клепачите. Talika Lipocils мигли балсам трябва да бъде поставен чрез използването на споменатата по-горе четка. Не е изненадващо, че серума трябва да се нанася от основата до върха на миглите. Случва се миглите да се слепят заедно или да бъдат покрити с бели точици.

Серумът за мигли се състои от няколко естествени съставки. Веществата са отговорни за овлажняване и грижа за миглите, както и за облекчаване на възпаления на кожата. Тези съставки са, между другото, ябълков екстракт, коприва, алантоин и хамамелис. Въпреки споменатите вещества, Talika Lipocils съдържа също така съставки, осигуряващи свежест на продукта.

За да се изясни, серумът за мигли може да се използва за повече от една година от отварянето му.

Силни, по-красиви и по-здрави – това са прилагателни, които могат да се използват, за да опишат мигли след едномесечно лечение. Нещо повече, с Talika Lipocils, миглите са лъскави и извити. Тъй като продуктът е оборудван със спиралоподобна четка, може да се използва за насочване на веждите, осигурявайки им в същото време активни вещества.

ПОЗИТИВИ

  • Регенерира и укрепва миглите
  • Грижи се за кожата около очите
  • Може да се използва за мигли и вежди еднакво
  • Съдържа няколко естествени вещества

НЕГАТИВИ

  • Може да слепва и оставя петънца върху миглите
  • Не удължава миглите