Третирания на миглите срещу серум за мигли

Препоръчва се серума за мигли да се използва, когато миглите ви са оскъдни и къси. Той е един естествен начин за добавяне на обем и дължина на миглите ви. Още ли е в безопасен, когато миглите ви са тонирани, имате перманентен грим или екстеншъни на миглите ?

Тониране на миглите

mountainwqeqЗа да бъдете добър кандидат за тониране на миглите, бихте имали много светъл цвят на миглите, който често се получава по върховете поради излагане на слънце или химическа експозиция, като например плуване. Тонирането на миглите прави очите да изглеждат по-ярки, по-голями, и отчетливи. Тониране на мигли и вежди е полу-постоянен начин на получаване на по-тъмен косъм. Този метод не прави миглите ви да изглеждат по-дълги или по-дебели, но тъмния цвят ще даде на очите ви хубава рамка. Тонирането на миглите е чудесно, ако сте блондинка или червенокоса или ако искате да имате по-тъмни мигли, без да използвате спирала. Това е чудесна възможност, преди да отидете на почивка и не искате да се притеснявате за вашия грим на очите. Използването на оцветител в целия процес е безопасно за очите и кожата около тях. Важно е, че винаги трябва да ползвате професионален козметик, който може да изпълнява тониране и никога да не го опитвате сами у дома. Много жени изразяват своята загриженост по отношение на използването на серум за мигли в момент, когато те имат тонирани мигли. В действителност, серумът за мигли не влияе на боята по никакъв начин. По-силни и по-дебели мигли подсилват грима.

Перманентен грим

Постоянният грим е процедура за вливане на пигменти на градински чай на дермата на кожата, където те създават сянка на цвят, който имитира външния вид на грима. Най-популярният постоянен грим се извършва на очите чрез създаване на тънка граница на линията на горния и долния клепач. Имаме впечатлението, че лицето е с очна линияСерумът за мигли се нанася върху линията на миглите и не пречи на пигментите и не прави грима да избледнява.

Екстеншъни на миглите

Ако ви харесва тонирани мигли и ако носите екстеншъни за мигли, можете да в същото време използвасе серум за мигли. Серумите за мигли са безопасни за кожата и те не разтварят лепилото. Проучванията показват, че серума за мигли укрепва миглите и ги прави по-малко податливи на счупване.